Във Вашингтон ще бъде даден ход на процеса по импийчмънт

...
Във Вашингтон ще бъде даден ход на процеса по импийчмънт
Коментари Харесай

Процесът срещу Тръмп започва по същество

Във Вашингтон ще бъде даден ход на процеса по импийчмънт против президента Доналд Тръмп. След като предходната седмица в Сената бяха импортирани обвиняванията сенаторите ще разискват резолюция за разпоредбите на процеса. Тръмп е упрекнат в корист с власт и въздържане работата на Конгреса.

От през днешния ден стартират исторически съвещания по третия импийчмънт на американски президент. Сенаторите ще влязат в ролята на безмълвни правосъдни заседатели, който ще съблюдават строги правила на държание. Те би трябвало независимо да решат дали при диалога си украинския президент през лятото Тръмп е оказал напън за персонални облаги и дали е попречил на последвалото от случилото се следствие и най-много в случай че се окажат годни дали тези обвинявания са причина за премахване от поста, съобщи БНР.

Привърженици на Тръмп споделят, че той е в процедура по импийчмънт за неща, които не са се случили, а за негови съперници при същите условия елементарен съд би издал за минути присъда „ отговорен “. За самия президент процесът е дело на захласнати от мисълта да го отстранят демократи. Той упорства, че не е прекрачвал законите и жигосва процеса като „ лов на вещици. “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР