Във вашето предаване редовно каните хора, които имат много особено

...
Във вашето предаване редовно каните хора, които имат много особено
Коментари Харесай

Димитър Спасов - Каратиста: Илия Златанов е голям измамник

" Във вашето предаване постоянно каните хора, които имат доста изключително мнение към моята персона ". Това съобщи по телефона в ефира на " ЕвроДикоФ " Димитър Спасов - притежател на охранителната кино лентата " Делта Гард ", в отговор на обвиняванията на Илия Златанов към него.

" Аз не съм от хората, които търсят медийно внимание, да излизам да приказвам високопарно по малкия екран ", добави още той.

" Предпочитам по-тихичко да си работя. Отново ме намирате на път. Налага ми се да работя, за жалост. Не като други хора, които са си в чужбина и си вървят по яхти и острови и се вършат на проверяващи публицисти ", разяснява шефът на " Делта Гард ".

" Истината би трябвало да се каже и тя би трябвало да излезе налице. Каквото съм споделил и написал, аз седнал съм зад думите си ", безапелационен бе Каратиста.

" Златанов непрекъснато обича да цитира някакви исторически персони. Бил съм фашизоид, бил съм какво ли не. Нека аз да кажа той какъв е. Той е актуалният Виктор Лустиг - един от най-големите измамници в историята. Това е Илия Златанов ", приключи Димитър Спасов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР