Във Варна ще обучават украинци (възрастни) на базови IT умения.Курсовете

...
Във Варна ще обучават украинци (възрастни) на базови IT умения.Курсовете
Коментари Харесай

Безплатно обучават във Варна украинци на базови IT умения

Във Варна ще образоват украинци (възрастни) на базови IT умения.

Курсовете ще се организират в център INTEGRICO, научи кореспондент на Varna24.bg .

Уроците са безвъзмездни и включват проучването на: Microsoft Windows; Microsoft Excel; Microsoft Word; Microsoft Power Point; Internet, работа с google drive/docs.

В сходство с равнището на знания на членовете на групата в допълнение могат да се включат тематики, свързани с Интернет-маркетинг и търговия, и основаване на WordPress уебсайт.

Курсът ще помогне на украинските жители да придобият базови IT умения и знанията за най-популярните типове софтуери.

Обученията ще се организират понеделник, сряда и петък от 17,30 ч. до 19,30 ч. в център INTEGRICO, който се намира на бул. " Ген. Колев “ 92. Те ще бъдат на български и съветски.

Регистрационната форма за записване може да се откри ТУК.

Интеграционно-обучителен център INTEGRICO е план на съдружие “ЕНЕРДЖИ " в партньорство с Върховния комисарият на бежанците към Организация на обединените нации.

В него, с изключение на този план, се провеждат и други. Украински деца получават поддръжка за по-бърза интеграция към българската просветителна система. В INTEGRICO педагози, преподаватели и доброволци спомагат за проучване на българския език, за асимилиране на образователния материал и за справяне с предоставените им домашни задания.

В центъра в допълнение се организират арт и креативен занимания, и не на последно място в него украинските деца и техните фамилии могат да се срещнат с българските традиции, обичай и просвета.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР