Във футболния Левски няма пари за гръмки трансфери и за

...
Във футболния Левски няма пари за гръмки трансфери и за
Коментари Харесай

Павел Колев за трансферите: Пари няма - действайте

Във футболния " Левски " няма пари за гръмки прехвърляния и за това договарянията с новите футболисти ходя по-лесно. Това разгласи изпълнителният шеф на клуба Павел Колев и заключи с известния израз " Пари няма - действайте ".



" Преговорите с играчи в този момент вървят доста по-лесно, в сравнение с преди година. Тогава цяла Европа знаеше, че " Левски " е богат и се постановяваше да чувам монолози по какъв начин би трябвало да платим избрана заплата на даден футболист. Сега е доста по-лесно. Обясняваме обстановката, споделяме какво може да предложим и тогава те си вземат решение дали да пътуват до София. Простичко е, пари няма - действайте. Ние не караме никого на мощ ", съобщи Колев.

Снимка: Lap.bg

До момента единственото ново попълнение в тима е Орлин Старокин, а с отбора упражняват Валери Божинов и Атанас Курдов. На проби в " Левски " е юношата на " Еспаньол " Матео Стаматов.

" Сините " не крият, че интерес към техните играчи има, само че сега договарянията са в по-напреднал стадий единствено за един футболист, чието име не беше упоменато.

Снимка: Lap.bg
" 90% от нещата за продажби за спекулации. Имаме съответна оферта за футболист сега. Надявам се, че това ще докара до продажба. Когато всички стъпки бъдат извървени, ще съобщим публично. Ние имаме играчи, които провокират интерес и то сериозен. Въпрос е на справедливи условия. В момента множеството клубове от Европа регистрират загуби. Другият сезон ще бъде тежък за всички. Нашите упования бяха консервативни, само че смели, само че надали ще бъдат оправдани. Надяваме се с тези прехвърляния да покрием солидна сума от отговорностите в последните 4-5 месеца ", съобщи Колев.
Целта в " Левски ": Да понижат бюджета с 300% "Сините " договарят с Национална агенция за приходите за ново разсрочване на задълженията
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР