Във футбола резултатът е важен.“ Това каза новият треньор Николай Костов,

...
Във футбола резултатът е важен.“
Това каза новият треньор Николай Костов,
Коментари Харесай

Ники Костов: Не очаквахме този резултат

„ Във футбола резултатът е значим. “

Това сподели новият треньор Николай Костов, който дебютира публично отпред на Левски с домакинска загуба 1:2 от ЦСКА 1948 в мач от първия кръг на футболната ни efbet Лига.

„ Имахме в първите минути вдървеност, която преодоляхме, само че не си отбелязахме гол. Можеше да вкараме втори след първия, само че по този начин се разви мачът, че получихме равнене. Това смути нашите играчи и по този начин приключи първата част. През втората имахме превъзходство над съперника, само че те се отбраняваха добре. Не можахме да стигнем до чисти голови положения, само че създадохме някои обстановки, в които можеше да отбележим. Вторият гол беше общоприетоо състояние - описвам ви мача, само че това, което упражняваме, не се получаваше толкоз добре, защото играхме мудно. Взаимодействията ни в средата не бяха положителни и направихме неточности, които не бяха съдбовни, само че бяха смущаващи психически за младите ни футболисти “, уточни Костов.

„ Трябва да подобряваме играта си и да печелим повече мачове. Как няма да има психическо разстройство, когато загубим първия мач на „ Герена “. Не бяхме подготвени за този резултат, въпреки противникът да имат нелош тим, само че за жалост по този начин се получава в тази игра “, добави треньорът на Левски.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР