Във Франция издирват тежковъоръжен бивш военен, открил огън срещу полицията.

...
Във Франция издирват тежковъоръжен бивш военен, открил огън срещу полицията.
Коментари Харесай

Тежковъоръжен бивш военен открил огън срещу полицията във Франция

Във Франция търсят тежковъоръжен някогашен боен, разкрил огън против полицията. Операцията с хеликоптери, кучета и над 200 служители на реда се организира край градчето Льо Ларден - Сен-Лазар в департамента Дордон. Пред френски медии полицейски представител съобщи, че търсеният желае да бъде премахнат от силите на реда.

Издирваният има досие за домашно принуждение и носи огромно калибрено далекобойно оръжие. Стрелял е против един от издирващите го хеликоптери. Укрива се в хълмист горист регион с повърхност от 4 квадратни километра. Снощи нападателят е стрелял против новия сътрудник на някогашната си другарка, който съумял да избяга. Жената и децата й са невредими и са сложени под полицейска отбрана.

" Лицето е отишло в дома на някогашната си другарка, там е последвала свада и съседите са повикали полиция. При идването на чиновниците обвиненият е разкрил огън против колите им и избягал в близката гора ", разкри Фредерик Периса - префект на Дордон.

Няма потърпевши служители на реда, нанесени са вреди на патрулните коли. Властите поучават локалните поданици да не напущат домовете си. Според градските управляващи мъжът има възбрана да посещава дома на приятелката си. Той неотдавна е бил освободен от пандиза и е носел електронна гривна. Кметицата Франсин Бура чака рецесията да се проточи и акцентира, че търсеният не е податлив към разговор и не желае да се съобщи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР