Във фоайето на общинската администрация в Борован на Никулден ще

...
Във фоайето на общинската администрация в Борован на Никулден ще
Коментари Харесай

Десислава Тодорова дава старт на традиционните Коледни тържества в Борован

Във фоайето на общинската администрация в Борован на Никулден ще бъде сложена кутия, в която всяко дете от детските градини и главните учебни заведения в общината, ще може да пусне своето писмо с готовност за подарък до Дядо Коледа /на стойност до 200 лева./. Комисия администрацията на селото в наличието на кмета ще избере на инцидентен принцип /чрез томбола/ едно дете, на което ще бъде изпълнено коледното предпочитание и то ще получи своя подарък от инж. Десислава Тодорова. На 18 декември ще бъде определено детето, което ще получи подарък, а на 20 декември той ще бъде връчен. Целта на самодейността е да стопли сърцето на едно дете в навечерието на празника.
На същия ден от 10.30ч. в църквата „ Св. Николай “ ще се организира обичаен рибен курбан и празничен водосвет за здраве на жителите на Борован под патронажа на кмета, с общителното подпомагане на донора „ Акваленд - БВБ “ ООД. Ще бъде раздадена риба и фасул супа за здраве на жителите и гостите на общината.
От 17ч. на централния площад на селото, възпитаниците на центъра за поддръжка и личностно развиване „ Маша Белмустакова “-Борован и центъра за настаняване от фамилен вид ще показват занимателна стратегия, след което ще има тържествено запалване на светлините на общинската коледна елха от кмета и обилна фойерверк стратегия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР