Във фейсбук страницата си Държавният департамент на САЩ предупреди за

...
Във фейсбук страницата си Държавният департамент на САЩ предупреди за
Коментари Харесай

Янките предупреждават: на Женския пазар удрят в кантара

 чичо Сам

Във фейсбук страницата си Държавният департамент на Съединени американски щати предизвести за евентуална опасност в градския превоз на София. В последна сметка опасността се оказа партенка, а в дъното стана ясно, че стои ревностна обич сред българин и афганистанец. Все отново, по този начин или другояче към този момент са набрали инерция, по тази причина американците не считат да стопират дотук, а да изготвят специфичен отчет, в който да се посочат всички рискове, които дебнат жителите на столицата. Ето неговия компактен вид:

Бъдете бдителни в ареала на Женския пазар. Мургави продавачки удрят в кантара, а от био сланината се получават повече газове даже от фаст фуд-а.

За нищо на света на ходете в „ Люлин “: нощем дебнат съмнителни видове, а денем звучи Азис. Макар че, съгласно Тръмп, на „ Хабиби “ си заслужава човек да развее перуката.

Разходките вечер в столичния квартал „ Дружба “ също не са целесъобразни. Наскоро братя Уашовски се разхождаха там измежду нощ и към този момент са сестри.

Не си мислете, че и в центъра е безвредно. Край НДК може да станете жертва на джебчии или, не дай си боже, да вземете присъединяване в антитерористично обучение на Министерство на вътрешните работи.

На ваша отговорност е прекосяването към региона на националния стадион „ Васил Левски “. Ще останете шокирани при положение, че видите защо получава пари Валери Божинов.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР