Във федерацията по бадминтон отказаха да задълбочават конфликта със сестрите

...
Във федерацията по бадминтон отказаха да задълбочават конфликта със сестрите
Коментари Харесай

Федерацията по бадминтон търси помирение със сестрите Стоеви

Във федерацията по бадминтон отхвърлиха да задълбочават спора със сестрите Стефани и Габриела Стоеви и търсят път към помиряване с двете бунтарки, които оповестиха, че повече няма да играят за България.
 Бившият управител на сестрите Стоеви: Минаха границите със своята надменност и лакомия
Европейските шампионки показват като претекст спор с управлението и неизпълнени финансови задължения. Публикацията им във Facebook раздруса радикално този спорт.

В последвалите часове и дни лъснаха доста неща, които засягат и двете страни. Част от националите по бадминтон споделиха обществено разочарованието си от Стоеви, те от своя страна повториха обвиняванията си. В последна сметка обаче на днешния Управителен съвет на централата е взето решение да се търси път към помиряване с тях.

" В името опазване престижа на българския бадминтон и спорт, да се направи всичко допустимо сестри Стефани и Габриела Стоеви да продължат да се състезават за България.

Излъчва упълномощени представители на УС в лицето на Неделчо Кесов - ръководител на клуба от Пазарджик, за който се състезават сестри Стоеви, и Тихомир Киров, които да проведат среща и диалог в най-кратък период със състезателките за осъществяване на гореизложеното ", се споделя в формалното решение на УС на БФ Бадминтон, признато единомислещо от присъствалите 10 души.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР