Вътрешно съм все така на 20 години точно както преди

...
Вътрешно съм все така на 20 години точно както преди
Коментари Харесай

Филип Киркоров: Здравей, моя втора родина, за мен е невероятен празник


Вътрешно съм все по този начин на 20 години тъкмо както преди 30 години, когато стартира кариерата ми с българска ария на Тончо Русев. Това съобщи на специфична конференция огромната музикална звезда Филип Киркоров минути откакто кацна в София, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Филип Киркоров дойде в България с частния си аероплан, съпроводен от двете си деца – Алла – Виктория и Мартин.

Добър ден, моя втора татковина, бяха първите думи на артиста. „ За мен това е един необикновен празник, който се споделя турне, не просто в една страна. За мен турнетата в България са постоянно изпит на съвършенство ”, призна той.

Киркоров идва в България за грандиозно турне, наречено „ Я ”. То е направено в режисура на великия режисьор Франко Драгоне, който е режисьор на Цирк дю Солей, Селин Дион, Майкъл Джексън. Турнето на „ Кралят ” на съветската поп музика в България започва от Русе още довечера, следват - Варна, Бургас, Пловдив и София.

„ Тази огромна стратегия, която направихме за моя празник, защото тази година навърших 50 години. И аз не го имам вяра, тъй като за мен тези 50 години са информация в паспорта. Вътрешно съм все по този начин на 20 години тъкмо както преди 30 години, когато стартира кариерата ми с българска ария на Тончо Русев. Такъв съм се запазил – с 20-годишно положение на душата ”, показа Филип Киркоров.

„ Оказа се, че може би поради това, че спортът за мен е първото нещо в живота, след музиката и децата. Това е образец по какъв начин може да запазиш добра форма даже и, когато си навършил 50 години ”, добави артистът.

Очаквайте детайлности. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР