Вътрешно напомняне за политиката на агенцията беше изпратено до персонала

...
Вътрешно напомняне за политиката на агенцията беше изпратено до персонала
Коментари Харесай

ЦРУ напомня на персонала за публикации в социалните медии, след като офицер от ЦРУ сподели пропалестинско изображение

Вътрешно увещание за политиката на организацията беше изпратено до личния състав на Централното разследващо ръководство (ЦРУ) в сряда по отношение на изявления в обществените медии, които биха могли да бъдат тълкувани като политически, удостовери Fox News.

Това вътрешно увещание пристигна, откакто се появиха известия, че върховен чиновник на Централно разузнавателно управление на САЩ е разгласил пропалестинско изображение в обществените медии две седмици след терористичната офанзива против Израел на 7 октомври.

В изказване за Fox News Централно разузнавателно управление на САЩ сподели, че чиновниците му са ангажирани с „ аналитична обективност “.

" Офицерите на Централно разузнавателно управление на САЩ може да имат персонални възгледи, само че това не понижава техния - или уговорката на Централно разузнавателно управление на САЩ - за неутрален разбор ", сподели организацията.

Централно разузнавателно управление на САЩ не отхвърли достоверността на пропалестинското изображение, обявено за първи път от Financial Times.

Отделен източник, осведомен с изявленията, споделя, че е имало и изявления от същия чиновник на Централно разузнавателно управление на САЩ, който е сложил пропалестински...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР