Вътрешният министър в оставка Калин Стоянов заяви, че който и

...
Вътрешният министър в оставка Калин Стоянов заяви, че който и
Коментари Харесай

МВР шефът се надява на честни и почтени избори


Вътрешният министър в оставка Калин Стоянов съобщи, че който и да е министър на вътрешните работи в обстановката, в която предстоят избори би трябвало да подсигурява сигурността и честността.

На който и да му се наложи да провежда избори, главното нещо, което би трябвало да свърши, е да бъдат почтени и честни, сподели Стоянов пред публицисти във връзка напрегнатата политическа конюнктура, при която нито един от трите мандата за сформиране на държавно управление не се осъществя и по този начин страната отива на нови предварителни парламентарни избори.

Коментарът си Стоянов направи преди да вземе присъединяване в националната конференция " 20 години България в НАТО. Защото дружно сме по-силни ".

Припомняме, че от през вчерашния ден президентът Румен Радев организира срещи с евентуалните служебни министър-председатели по домовата си книга - ръководителят на Народното събрание Росен Желязков, шефът на Българска народна банка Димитър Радев и неговите заместници, ръководителят на Сметната палата Димитър Радев и неговите заместници и омбудсманът Диана Ковачева, която обаче става арбитър в Европейския съд по правата на индивида. А нейният заместител Елена Чернева-Маркова подаде оставка, която бе призната от 49-то Народно заседание.
 Димитър Радев не споделя ще одобри ли да е длъжностен министър председател
Димитър Радев не споделя ще одобри ли да е длъжностен министър председател

Срещите при президента за длъжностен министър председател стартираха
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР