Вътрешният министър Иван Демерджиев увери, че МВР отдавна е взело

...
Вътрешният министър Иван Демерджиев увери, че МВР отдавна е взело
Коментари Харесай

БОМБА! Демерджиев заговори за определени лица за атентата срещу Гешев: Има конкретни данни

Вътрешният министър Иван Демерджиев увери, че Министерство на вътрешните работи от дълго време е взело ограничения против шофьорите-нарушители, само че към момента няма резултат. Има тематики, по които Министерство на вътрешните работи не може да се оправи сама – сигурността по пътищата и домашното принуждение. „ Имаме потребност от всички институции, които са ангажирани с тематиката “, настоя той. И добави, че всеки, сядащ зад кормилото, би трябвало да е виновен.
„ Институциите, вместо да трансферират виновност едни на други, стопаните на пътя да си зададат въпроса кой дава отговор за светофарните уредби, за легналите служители на реда. Кой би трябвало да обезпечи изискванията, с цел да може да се работи “, нападна Демерджиев. Министърът се оплака, че на мястото, на което Георги Смерджиев опустоши две девойки към момента има единствено мобилна камера. „ Там имаше ангажимент Столична община да постави стационарна камера, както и на други места. Министерство на вътрешните работи не може да покрие всички дефицити в страната. Стараем се. Нека всичкиупреци не са наосчени единствено към нас “, сподели той в парламентарните коридори.
„ Има съответни данни, които сочат към избрани лица “, това съобщи министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев пред медиите за версиите, свързани с атентата против основния прокурор Иван Гешев. Министерство на вътрешните работи не изключва нито една версия.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР