Вътрешният миистър на Италия Матео Салвини нападна с остри думи

...
Вътрешният миистър на Италия Матео Салвини нападна с остри думи
Коментари Харесай

Салвини: Ричард Гиър като е толкова готин, да вземе мигранти у дома си в Холивуд

Вътрешният миистър на Италия Матео Салвини атакува с остри думи холивудската звезда Ричард Гиър, който възглави бблаготворителна акция в поддръжка на имигранти, които се пробват да се доберат до Европа през Средиземно море. „ Щом благородният милионер толкоз доста е угрижен за имигрантите на кораба Open Arms, ще сме му признателни, в случай че ги качи на частния си аероплан и ги откара в Холивуд. Там да ги настани в своето имение и да си живеят дружно “, - безапелационен е италианският политик.
Според него е доста нездравословно хора, които не са наясно с мигрантския проблем, да се намесват и да дават ум на други страни какво да вършат.

Преди два дни Гиър се появил на кораба със 160 мигранти на борта и им дал филантропична помощ – артикули от първа нужда, плодове и зеленчуци. Актьорът стигнал до кораба със своята първокласна яхта, на която изписал афиш: „ Не сте сами “.

Гиър летува с компания на остров до Италия и оттова решил да организира своя акция.

Корабът Open Arms е на дрейф към този момент една седмица, тъй като управляващите в Италия отхвърлят да го пуснат в свое пристанище.

След нахлуването на хиляди мигранти по море в Италия, локални институции все по-често отхвърлят да одобряват нови и нови талази от бежанци и стопански преселници.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР