Вътрешният корпоративен турнир по електронни спортове на А1 е част

...
Вътрешният корпоративен турнир по електронни спортове на А1 е част
Коментари Харесай

Над 100 представители на А1 се включиха във второто издание на вътрешния гейминг турнир A1 Gaming Thursday

Вътрешният корпоративен шампионат по електронни спортове на А1 е част от самодейностите в компанията за създаване на положителна работна среда

Победителите в гейминг шампионата A1 Gaming Thursday, тим „ Massacre ”, завоюваха първото място след 12-часови оспорвани финали по CS2.

Наред с огромната купа те получиха Playstation 5 Slim, с цел да не престават да поддържат интереса си към електронните спортове. Класиралите се на второ място Ku Kush Klan си потеглиха със сребърна купа и медали. A1 Gaming Thursday е разумното вътрешно продължение на A1 Gaming League - най-голямата лига за електронни спортове в България. 

Вътрешният корпоративен шампионат по електронни спортове на А1 е част от самодейностите в компанията за създаване на положителна работна среда в синхрон с най-хубавите международни корпоративни практики. Турнирът е измежду плановете в компанията, които стимулират чиновниците да оценят А1 България като ужасно място за работа и удостоверяват узаконяването ѝ с бадж “Great place to work ”. Турнирът се организира в границите на два месеца и сплоти екипния дух на представители на разнообразни А1 екипи посредством игра на Counter-Strike 2. Най-предпочитаната електронна игра измежду членовете на екипа беше избрана след вътрешна анкета. Първото издание на шампионата се организира през 2022 година, като тогава дисциплината беше Counter-Strike:GO. Турнирът провокира огромен интерес измежду А1 екипа, което докара до провеждането на второто му издание тази година.

40 изиграни карти, над 32 часа CS и доста страсти даде вторият сезон на вътрешното гейминг състезание в компанията. Повече от 100 представители на разнообразни посоки в А1 образуваха 16 тима, които всяка четвъртък вечер се забавляваха дружно. Съставите бяха разпределени в четири групи по четири тима, като форматът на шампионата регламентира във всяка група приключилите надлежно на първо и второ място да не престават в идващия кръг.

През шестте следващи седмици в първите два стадия на шампионата сътрудниците от А1 премериха сили онлайн, а срещите бяха предавани онлайн във вътрешната платформа на А1 за връзка – Workplace by Meta. В самодейността се включиха специалисти от разнообразни професионални области, измежду които представители на „ Мрежа и услуги “, „ Информационни технологии и цифрова промяна “, „ Продажби на частни клиенти “, „ Клиентски опит и задоволеност “ и други. 

Първите два стадия дефинираха четирите най-хубави тима, които се състезаваха във финалните срещи на шампионата онлайн. Офисът на А1 през миналия петък се трансформира в същинска гейминг сцена, която приветства най-хубавите тимове, достигнали до третата фаза на шампионата. Събитието се организира в партньорство с ACER, които подсигуриха ефикасната игра на участниците с геймърски преносими компютри ACER Predator от най-голям клас и върхова продуктивност. Визуализацията на играта се случи посредством последно потомство високочестотни геймърски монитори Nitro ZeroFrame IPS 180Hz 0.5ms(GTG, Min.).

Стрийминг студио, от което играта беше излъчена онлайн във вътрешните канали на компанията, умел коментатор в студиото на място, къси изявленията с участниците, излъчени онлайн, аудитория, която с интерес наблюдава полуфиналите и финалите и най-много – 20 стимулирани да доближат до първото място играчи трансфораха финалите на второто издание на A1 Gaming Thursday в основно събитие в календара на А1. 

(платено съобщение)

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР