Вътре в стара пожарна зала в Мидълтаун, Мериленд, между времето,

...
Вътре в стара пожарна зала в Мидълтаун, Мериленд, между времето,
Коментари Харесай

Кики Райс от Калифорнийския университет в Лос Анджелис изгражда своето собствено пространство като звезда в дамски обръчи

Вътре в остаряла пожарна зала в Мидълтаун, Мериленд, сред времето, когато тя е функционирала като локална станция, и когато семейство Пофенбаргер я е трансформирало в дестилерия за уиски, Кики Райс — дружно със Сейлър Пофенбаргер, съотборник от AAU — откриха баскетболна лаборатория.

COVID-19 затвори фитнес залите през 2020 година, тъй че за към 10 месеца, започвайки тази есен, Райс употребява преустроената постройка като център, с цел да премине през тренировки по пукотевица с Пофенбаргер и Лари Грей, техния треньор.

Те усилиха оптимално този прозорец от развиването на Райс, ранните години в гимназията, когато набирането на визити и офертите за стипендии ще правят отстъпка място на едно дефинитивно решение.

Райс – братовчедка на изпълнителния шеф на Никс Алън Хюстън и племенница на някогашния консултант по вътрешната политика на президента Джо Байдън, Сюзън Райс – нямаше да вземе решение за UCLA още една година.

Евентуалното тичане на Бруинс до Sweet 16, което продължава в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР