Васко Кеца стори непростим гаф по време на благотворителния концерт

...
Васко Кеца стори непростим гаф по време на благотворителния концерт
Коментари Харесай

Това Е Издънката На Годината! Васил Найденов Се Изложи Тотално, България Е Може Да Повярва, Случи Се Пред Президента! Та Той Е

Васко Кеца стори непростителен гаф по време на благотворителния концерт „ Българската Коледа ”, който бе излъчен онлайн по Българска национална телевизия и Нова тв.

Васил Найденов и неговата ария „ Нова година ” сложиха завършек на благотворителния театър. Който тази година бе под патронажа на президента Румен Радев. Естрадният реализатор се опита да заблуди освен президента и формалните лица в зала, само че и цяла България, че песента му звучи онлайн.

Както се споделя „ цялото кралско войнство ”, което се състоеше от всевъзможни ВИП персони се дигна на крайници при осъществяването на именития артист и го приветства бурно. Кеца обаче въобще не пееше. Просто имитираше пеене върху плейбека на обичаната ария на публиката.

Най-интересно е, че се чуваше и гласа на Богдана Карадочева, с която Найденов извършва парчето в дует. Естествено, нея я нямаше. А когато звучеше нейната партия едната от вокалистките на Найденов единствено си отваряше устата.

Изпълнението провокира от иронични усмивки до смях в тези, които схванаха каква е измамата. Възмутените фенове на обичания на генерации артист разясниха, че им е писнало да ги мамят. На сцената на Народния спектакъл и на такова значимо благотворително мероприятие е пълвен фарс да се употребява плейбек, гневят се от публиката.

Не е загадка, че от ден на ден бг звезди на празничните концерти не пеят онлайн. За звезди от калибъра на Васил Найденов, Орлин Горанов, Росица Кирилова, Кристина Димитрова и ред други е срамно такова държание, предават от Пик.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР