Васил Василев- Зуека по традиция ще изкара лятната си ваканция

...
Васил Василев- Зуека по традиция ще изкара лятната си ваканция
Коментари Харесай

Зуека избяга в Испания

Васил Василев- Зуека по традиция ще изкара лятната си почивка надалеч от родината, написа „ Галерия “.

Водещият на „ Като две капки вода “, отпътува дружно със брачната половинка си Ани за испанския курорт Бенидорм. Тъй като цените на хотелските стаи там са изключително високи, Зуека намерил по-практично решение. Наел апартамент, който се отдава за по-дълъг интервал от време, като за него се заплаща не на вечер, а за седмица престой.

Наемът за седем нощувки излиза малко над хиляда лв. което е повече от прилична сума, защото против нея клиентите получават изцяло обзаведен апартамент с две спални и съвършено работеща кухня. В непосредственост до жилището имало и голям супермаркет, откъдето Зуека и Ани могат да пазарят. Апартаментите, които се отдават чартърен, разполагат с печка и всевъзможни домашен уреди за готвене. Актьорът и жена му предпочитали сами да си подготвят храната и да вечерят в домашна конюнктура, вместо всяка вечер да обикалят от ресторант на ресторант.

Друго изискване, на което държали, е наоколо да има плаж, тъй че да не им се постанова да прекосяват дълги ги дистанции, до момента в който стъпят на пясъка. Атьорът и Ани не обичали да се потят по през целия ден на плажа, а предпочитали на обяд да се приберат и откакто похапнат да поспят.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР