Васил Василев-Зуека е погребал тайно и майка си, и баща

...
Васил Василев-Зуека е погребал тайно и майка си, и баща
Коментари Харесай

Зуека тайно погреба родителите си

Васил Василев-Зуека е погребал скрито и майка си, и татко си, откогато е отпътувал да живее в Испания. Първо се споминал баща му, а преди няколко месеца от този свят си отишла и майка му. Загубата се отразила тежко на артиста, само че все пак той си пристигнал на родна земя единствено с цел да ги изпрати и за него България била към този момент вечно затворена страница, написа " Ретро ".

Според близки до някогашния тв водещ родителите му приживе тежко приели решението му да зачеркне родината си и да замине да гради живот от нулата в Испания. Опитвали се да го разубеждават, че у нас си имал всичко - специалност, популярност, пари, прекрасен дом и семейство, само че той не се съобразил с тяхната воля. В последните им мигове живот били на стотици километри надалеч от сина им и тъгували по него.

Зуека напусна България още през 2021 година и реши да се откри за непрекъснато във Валенсия дружно с втората си жена Ани и сина им Георги. Там някогашният водещ на " Господари на ефира " се занимава само и единствено с изобразяване, а картините си продава в обществените мрежи на хора от целия свят. Тогава Василев стимулира решението си да емигрира с обстоятелството, че по този начин с жена му щели да подсигурят по-добро бъдеще на сина им, само че в действителност повода била напълно друга. Наскоро към този момент някогашният му продуцент Маги Халваджиян показа, че е научил от трети лица, че Зуека се канел да се изнася в чужбина и даже нямал смелостта да отиде и да му го каже в лицето. Двамата по този начин и не провели финален диалог. Сега сякаш били в положителни връзки, само че не отваряли въобще тази тематика.

Наскоро Василев още веднъж показа, че животът в Испания бил прелестен и никак не изпитвал носталгия по родината.

" Какъв оптимист да бъда, като виждам какво става в България? В никакъв случай не опитвайте да ме убедите да се връщам. Малкият към този момент учи тук. Няма по какъв начин да стане. След като направиш такава сериозна крачка напред, няма по какъв начин да стане. Още не съм се приспособил тук, камо ли да приказвам за завръщане. Смятам, че изборът е 100% добър. Щом едно семейство е щастливо, защо да мислим за други неща. Не съм избягал от България, смених къщата. Стоките от първа нужда тук, в Испания, са 50% по-евтини ", споделя за новия си живот Зуека.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР