Васил Горчев-Кьоравия е убит посред бял ден пред хотел “Ален

...
Васил Горчев-Кьоравия е убит посред бял ден пред хотел “Ален
Коментари Харесай

Показен разстрел пред топ хотел в наш курортен град! Убит е топ мафиотски бос

Васил Горчев-Кьоравия е погубен измежду бял ден пред хотел “Ален мак ” в Благоеврград. Недосегаемият 46-годишен предприемач е убит показно с 1 патрон в главата в 13,20 ч пред очите на охранителите си. Никой от многочислените гардове не е чул изстрела, нито е видял убиеца. В момента на стрелбата Горчев е бил с лице към към тях.

Според очевидци убийството е станало в 13.32 часа.Убитият е разговарял с няколко от охранителите си на към 7- 8 метра от входа на нощния бар на хотел " Ален мак ".

Внезапно, без да се чуе изстрел или различен тон от огнестрелно оръжие, Горчев, който е бил прав, рухнал на земята и почнал да агонизира. Попадението, евентуално от снайпер, е било в челото му, сред очите.

Простреляният незабавно бил откаран от хората си в незабавния медицински център, само че умрял още преди да стигнат до здравното заведение.

Свидетели на показния разстрел разясняват, че изстрелът най-вероятно е пристигнал от строяща се постройка, намираща на се бул. " Кирил и Методий ", на към 50 метра от хотел " Ален мак ", оповестява БНР.

48-годишният Горчев е родом от Перник, където е и адресната му регистрация, само че отдавна употребил стая в хотела.

Въпреки, че локалната преса неведнъж го е " набеждавала " като един от най-влиятелните наркопласьори, свързвайки името му като разпределител на жриците в югозападна България, против него в никакъв случай не е имало повдигнато обвиняване, нямало е заведено дело или влезнала в действие присъда.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР