Васил Божков показа схема на корупция и рекет с хазарта

...
Васил Божков показа схема на корупция и рекет с хазарта
Коментари Харесай

Божков показа схема на корупция и рекет с хазарта на прокуратурата

Васил Божков сподели скица на корупция и рекет с хазарта на прокуратурата. В нова обява в обществената мрежа Фейсбук обвиненият предприемач, който се намира в Дубай, означи, че сигналът, който е подал до държавното обвиняване у нас, е сериозен.
" Анимациите, комиксите и другите занимателни неща са за обществените мрежи и за тези, които ги схващат. Сигналът, който подадох до прокуратурата, въпреки това, е напълно сериозен ", отбелязва Божков и показва: " В него хронологично и доказуемо е обяснено по какъв начин рекетът от ръководещата хунта се трансформира в противоконституционен обир на частен бизнес ".


В Ябланица основният прокурор Иван Гешев съобщи, че прокуратурата проверява два нови сигнала, свързани с делото против Божков. Гешев акцентира, че единият от тях е подаден от Божков по имейл до основния прокурор, а другият от издание, обвързвано с Цветан Василев. " Сигнал по имейл от обвинения Божков до основния прокурор излага избрани условия. Отделно е постъпил сигнал от едно издание, близо до господин Цветан Василев, което няма да посочвам. И двата сигнала съм ги разпределил към способен прокурор, който може да реши какви дейности да извърши. Но задължението на прокуратурата, би трябвало да бъде ясно, е да ревизира както доказателствата в поддръжка на обвиняването, по този начин и доказателства, които са, да кажем, оневиняващи за обвинения в досъдебната фаза. Прокуратурата е длъжна да ревизира всички условия “, акцентира Иван Гешев.

" Не е естественият метод за подаване на информация по Фейсбук. Всеки преценя по какъв метод да пази защитната си тактика. Така, както други подсъдими обвинени, които имат медийно въздействие, като господин Прокопиев, господин Донев и господин Цветан Василев преценят по кое време и по какъв начин да пазят медийно господин Божков ", сподели още Иван Гешев. " Цветан Василев и Божков имат едни и същи ползи. Те имат интерес да има слаба страна и прокуратура ", безапелационен бе Гешев.
Темата продължава и в тези материали.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР