Вашият избор като отличен офицер и дипломат заслужава поздравления. Много

...
Вашият избор като отличен офицер и дипломат заслужава поздравления. Много
Коментари Харесай

Борисов похвали президента за служебния кабинет

Вашият избор като отличен офицер и посланик заслужава поздравления. Много от сътрудниците министри се познаваме добре. Направен е прелестен избор от президента Радев за всички вас. Това сподели досегашният министър председател Бойко Борисов при предаването на властта на служебното държавно управление на Стефан Янев.
Това се вижда от видео, публикувано от държавната осведомителна работа след церемонията по предаването на властта в Министерския съвет, която стана в.
 Миролюба Бенатова: Борисов си потегля от задния вход. Това би трябвало да се запомни Миролюба Бенатова: Борисов си потегля от задния вход. Това би трябвало да се запомни
Aдски жалко решение е Министерски съвет да си приватизира видео фрагментите от предаването на властта от Борисов на служебния кабинет. Това написа журналис...
" Имаме всичките причини да създадем едно вярно, обикновено, демократично предава на ръководството ", добави той.
Борисов изрази вяра, че ще има почтени и транспарантни избори. " Искрено ви искам триумф, доста е мъчно ", сподели още Борисов и увери, че той и министрите му са разполагаем, в случай че служебният кабинет има потребност от тях.
" Дотук се стигна, откакто нашето държавно управление на Патриотичния фронт и ГЕРБ изкараха цялостен управнически мандат. Ако политическите партии в новоизбрания парламент имаха вашия кураж и храброст, можеше това държавно управление в този момент да е с постоянен парламент, с голямо болшинство и да вървим напред. Това не се направи и смятам, че не беше вярно. Ние изкарахме цялостен мандат, дори сме и от горната страна ", посочи някогашният министър председател.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР