Вашингтон Уизардс започна преговори за удължаване на договора на Кристапс

...
Вашингтон Уизардс започна преговори за удължаване на договора на Кристапс
Коментари Харесай

Вашингтон започва разговори за нови договори с Порзингис и Кузма

Вашингтон Уизардс стартира договаряния за удължение на контракта на Кристапс Порзингис. Латвиецът има договор до края на сезон 2023/24, в който би трябвало да вземе 36 милиона $. Но опцията може да отпадне, в случай че двете страни се спогодят за нов, дълготраен контракт. 

Представител на Порзингис съобщи, че те са подготвени да подпишат четиригодишен контракт за обща сума от 180 милиона от щатската валута. Но не е ясно дали Уизардс ще се съгласят на тези условия, поради историята с травмите на играча. 

27-годишният Порзингис в никакъв случай не е играл цялостните 82 мача през сезона, като оптималната му численост е 72 в състава на Ню Йорк Никс през сезон 2015/2016. До момента през настоящата акция е изиграл 65 мача за Вашингтон, като индикаторите му са 23.2 точки приблизително на мач, 8.4 битки, 1.7 подавания и 1.5 блокади. 

Уизардс съвсем са постигнали кардинално съглашение с Кайл Кузма за нов контракт. Също на 27 години, той има 64 мача през сезона и 21.2 точки приблизително на мач, както и 7.2 битки и 3.5 асистенции.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР