Вашингтон тласка Киев да води война до последния украинец и

...
Вашингтон тласка Киев да води война до последния украинец и
Коментари Харесай

Кремъл: САЩ тласкат Киев да води война до последния украинец и не пестят пари за това

Вашингтон тласка Киев да води война до последния украинец и не пести средства за това, само че това не може да повлияе на хода на специфичната военна интервенция (СВО), сподели прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков. Така той разяснява информацията, че по време на визитата на държавния секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен в Киев може да бъде оповестена спомагателна финансова помощ за Украйна, съобщава ТАСС.

" Чухме нееднократни изказвания, че (американците) имат намерение да оказват помощ на Киев толкоз дълго, колкото е належащо ", съобщи прессекретарят на съветския президент Владимир Путин пред публицисти.

„ Многократно сме чували изказвания, че те имат намерение да продължат да оказват помощ на Киев толкоз дълго, колкото е належащо. С други думи, те ще продължат да поддържат Украйна във фактическо положение на война и ще водят тази война до последния украинец, без да жалят пари за това. Ние го одобряваме по този начин. Ние го знаем. Това няма да може да повлияе на хода на специфична военна интервенция “, акцентира представителят на Кремъл.

Информацията за осъществяване на взаимни арменско-американски учения на територията на Армения провокира безпокойствие, сподели още прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков. " Такива вести провокират безпокойствие, изключително в актуалната обстановка. Затова ние ще проучваме задълбочено тези вести и ще следим обстановката “, сподели Песков, отговаряйки на подобаващ въпрос. По-рано арменското министерство на защитата заяви, че взаимните военни учения на Армения и Съединени американски щати Eagle Partner 2023 ще се проведат на арменска територия от 11 до 20 септември.

Инфо: ТАСС

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР