Вашингтон. Полицията е отговорила на сигнал за стрелба в района

...
Вашингтон. Полицията е отговорила на сигнал за стрелба в района
Коментари Харесай

The Wall Street Journal: Потвърдиха информация за един пострадал при стрелбата пред седалището на АНС на САЩ

Вашингтон. Полицията е дала отговор на сигнал за пукотевица в региона на седалището на Агенцията за национална сигурност на Съединени американски щати (АНС) във Форд Мийд, щата Мериленд, където черен джип се е врязал в преграда, оповестява американското издание The Wall Street Journal .
Говорителят на гарнизона във Форт Мийд Черил Филипс удостовери, че един човек е бил ранен при пукотевица отвън базата и е отведен в болница. Не се привеждат обаче данни за положението му.
„ Полицията на АНС и локалните правоохранителни органи са дали отговор на случай, който се случи тази заран пред един от входовете на АНС. Ситуацията е под надзор и няма опасност за сигурността или сигурността ", се споделя в изказване на АНС.
Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп към този момент р „ осведомен за стрелбата във Форт Мийд ", а Белият е изразил взаимност към засегнатите от случая,заяви представителят Линдзи Уолтърс.
Междувременно от Федералното бюро за следствие (ФБР) прецизираха, че към този момент са изпратили свои чиновници на мястото на случая.
Кадри, снимани от хеликоптер WRC-TV, демонстрират реакцията на полицията и пожарната работа. Телевизионният канал съобщи, че по предното стъкло на транспортното средство може да се видят дупки от патрони. Някои от въздушните възглавници на джипа са били отворени. На земята се виждат и петна от кръв.
От редакцията акцентират: макар знаците по пътищата, водачите от време на време поемат неверния излаз и стигат до компактно предпазените входове на седалището на АНС. В сходни обстановки множеството водачи по-късно деликатно следват инструкциите на тежко въоръжените федерални чиновници и вършат противоположен завой, без да имат други проблеми.
Но при започване на 2015 година двама души бяха убити от полицията на АНС, откакто не се подчиниха на заповедите им. Един водач умря на място, откакто полицията на АНС откри огън против откраднат състезателен автомобил.

Превод и редакция: Тереза Герова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР