Вашингтон определи изтичането на секретните документи, които се смята, че

...
Вашингтон определи изтичането на секретните документи, които се смята, че
Коментари Харесай

Изтеклите документи: Според САЩ това е най-сериозното нарушение на националната сигурност

Вашингтон дефинира приключването на секретните документи , които се счита, че са на Пентагона, като доста сериозен риск за националната сигурност. Част от информацията с гриф „ секретно “ е подправена, оповестиха съдружници на Съединените щати.

От написаното не излиза наяве от кое място е пристигнало това предложение

Разпространението на документите в обществените мрежи се счита за най-сериозното нарушаване на националната сигурност на Съединени американски щати. Те включват сензитивна информация за войната в Украйна, както и доказателства, че Вашингтон шпионира врагове и близки съдружници. 

Експерти считат, че е допустимо течът да продължи и това да се отрази на връзките на Съединени американски щати със съдружници и сътрудници. 

Казала ли е България, че ще подари изтребители на Украйна? Снимка: bTV

Именно от изтеклите доклади пристигна изказванието, че България подарява своите МиГ-29 на Украйна. Според Си Ен Ен на 23 февруари България е декларирала подготвеност да даде своите изтребители МиГ-29 на Украйна, без обаче да се уточанява годината. Министерството на защитата отхвърли да е провеждало диалози това да се случи безплатно.

Казала ли е България, че ще подари изтребители на Украйна? Снимка: bTV

Според военния специалист и някогашен заместник-министър Йордан Божилов, в случай че се потвърди истинността на документите, евентуално става въпрос за паметна записка след извършен диалог.

„ Не е загадка, че Министерството на защита търси така наречен заместващи платформи, когато МиГ-29 не може да лети, да имаме друга платформа. Предполагам, че това е бил диалогът. В Министерството на защитата са декларирали „ Да, ние сме подготвени, само че стига да намерим заместваща платформа “. Това допускам е бил диалогът “, сподели военният специалист Йордан Божилов.

Провеждани са диалози за подмяна на част от наличното въоръжение със съвместимо такова от съюзни страни

От Белия дом оповестиха, че към момента не е ясно дали приключването на секретна информация е овладяно и дали публикуването на още документи ще продължи. 
 
„ Не знаем кой е виновен за това и не знаем дали имат повече документи, в сравнение с имат намерение да разгласяват. Така че, ние следим какво се случва и го вършим допустимо най-добре “, сподели представителят на Съвета за национална сигурност в Съединени американски щати Джон Кърби.

Те са свързани с Украйна, Китай и Близкия Изток

Автентичността на изтеклите документи на Пентагона към момента не доказана. Във Вашингтон започнаха следствие.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР