Вашингтон - Федерален съдия във Вашингтон, окръг Колумбия, постанови, че

...
Вашингтон - Федерален съдия във Вашингтон, окръг Колумбия, постанови, че
Коментари Харесай

Федерален съдия отхвърли част от делото срещу Тръмп срещу Брайън Синик, офицер, който почина след нападението на 6 януари

Вашингтон - Федерален арбитър във Вашингтон, окръг Колумбия, постанови, че единствено част от дело, заведено против някогашния президент Доналд Тръмп за гибелта на полицейския чиновник на Капитолия Брайън Синик може да продължи напред, като издаде разделно решение по делото, заведено от неговия дълготраен сътрудник.

Съединени американски щати. Съдията от окръжния съд Амит Мехта постанови във вторник, че партньорката на Синик, Сандра Гарза, може да продължи с гражданското си дело против Тръмп за гибелта на служителя на реда след 6 януари 2021 година, само че единствено по две от точките. Мехта отхвърли гражданските обвинявания за непозволена гибел и немарливост против Тръмп, само че ще разреши да се продължат исковете на Гарза против Тръмп според Закона за оцеляването на окръг Колумбия. Законът за оцеляването разрешава на законния представител на физическо лице да предприеме правни дейности от негово име след гибелта му. Гарза е представител на наследството на Синик.

Гарза заведе дело против Тръмп, както и против обвинените на 6 януари Джо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР