ВАШИНГТОН (АП) — Видът системни неуспехи, които позволиха високопоставените смъртни

...
ВАШИНГТОН (АП) — Видът системни неуспехи, които позволиха високопоставените смъртни
Коментари Харесай

Докладът за смъртните случаи в затворите открива широко разпространени погрешни стъпки, неуспехи в последния признак на криза във федералните затвори

ВАШИНГТОН (АП) — Видът систематични неуспехи, които разрешиха високопоставените смъртни случаи в пандиза на известния разбойник Уайти Бълджър и финансист-сексуален нарушител Джефри Епщайн също е съдействал за гибелта на стотици други федерални пандизчии през последните години, откри отчет на наблюдението, оповестен в четвъртък.

Грижи за психологично здраве, незабавни реакции и разкриване на контрабандни опиати и оръжия липсваха, съгласно унищожителния отчет, който е последният симптом на рецесия във федералното Бюро по пандизите.

Повече от половината от 344-те смъртни случая в продължение на осем години са били самоубийства, а следователите на Министерството на правораздаването са разкрили нарушавания на политиката и оперативни неуспехи в доста от тези случаи. Това включваше пандизчии, на които бяха дадени евентуално несъответствуващи задания за психологично здраве и тези, които бяха настанени в една килия, което усилва риска от самоубийство.

В една трета от случаите на самоубийс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР