ВАШИНГТОН (AP) — Трима действащи конгресмени са изправени пред трудни

...
ВАШИНГТОН (AP) — Трима действащи конгресмени са изправени пред трудни
Коментари Харесай

Бележки за решението на AP: Какво да очакваме в предварителните избори за президент и щата в Илинойс

ВАШИНГТОН (AP) — Трима настоящи конгресмени са изправени пред сложни провокации от личните си партии на предварителните избори във вторник в Илинойс, до момента в който са на върха на билета, хипотетичните претенденти за президент Джо Байдън и Доналд Тръмп се чака елементарно да заемат преднината на своите делегати.

Нито президентът демократ, нито някогашният президент републиканец са изправени пред конкурентна конкуренция в Илинойс във вторник, откакто и двамата завоюваха задоволително делегати тази седмица, за завоюват номинациите на партиите си това лято.

Илинойс също ще организира предварителни избори за Конгреса и държавни служби във вторник, в това число надпревари за Камарата на представителите на Съединени американски щати, щатския Сенат и щатската камара, както и голям брой локални офиси. Сред най-забележителните надпревари са първичните борби в три конгресни окръга, където титулярите се сблъскаха със съществени провокации, макар че местата не са изложени на риск да сменят ръцете си през ноемв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР