ВАШИНГТОН (AP) — Президентът Джо Байдън и вицепрезидентът Камала Харис

...
ВАШИНГТОН (AP) — Президентът Джо Байдън и вицепрезидентът Камала Харис
Коментари Харесай

Байдън и Харис се обединяват за събитие за здравеопазване в Северна Каролина

ВАШИНГТОН (AP) — Президентът Джо Байдън и вицепрезидентът Камала Харис ще разпространяват своята стратегия за опазване на здравето във вторник в Северна Каролина, щат на бойното поле, който демократите се надяват да съумеят извърнат в тяхна изгода, откакто не доближиха Доналд Тръмп на последните два президентски избора.

Четиринадесет години откакто президентът Барак Обама подписа Закона за налични грижи в закон, Белият дом към момента вижда опазването на здравето като печеливш въпрос по време на акция, в която Байдън от време на време се оказва в отбранителна позиция, когато става дума за имиграция или стопанската система. Републиканците се опълчиха на самодейностите на Байдън за понижаване на медицинските разноски и се възползваха от опциите да лимитират правата на аборт, откакто Върховният съд на Съединени американски щати анулира Роу против Уейд.

„ Това е разграниченият екран за опазване на здравето, който ще видите на явен екран “, сподели Анита Дън, старши консултант. „ Президентът Байдън, вицепрезидентът Харис и демокр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР