ВАШИНГТОН (АП) — Предизвикателен и решителен, председателят на Камарата на

...
ВАШИНГТОН (АП) — Предизвикателен и решителен, председателят на Камарата на
Коментари Харесай

Изправен пред републикански бунт, председателят на Камарата на представителите Джонсън настоява за помощта на САЩ за Украйна, съюзниците

ВАШИНГТОН (АП) — Предизвикателен и съдбоносен, ръководителят на Камарата на представителите Майк Джонсън отблъсна във вторник възходящия яд на републиканците по отношение на оферти от него пакет от помощ на Съединени американски щати за Украйна, Израел и други съдружници и отхвърли апела да се отдръпна или да рискува гласоподаване за отстраняването му от поста.

„ Няма да депозирам оставка “, сподели Джонсън след напрегната утринна среща на сътрудниците републиканци в Камарата на представителите Капитолия

Джонсън назова себе си „ военновременен представител “ на Камарата и уточни в най-силната си самозащита, само че все пак ще упорства с пакет от помощ за националната сигурност на Съединени американски щати, обстановка, която ще го принуди да разчитат на демократите да оказват помощ за приемането му, макар възраженията на отслабеното му болшинство.

„ Ние просто се опитваме да си вършим работата тук “, сподели Джонсън, наричайки предлагането за отстраняването му „ неуместно... не е от изгода. ”

Вторник донесе дефинитивна смяна в тона к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР