ВАШИНГТОН (АП) — Желязната хватка на Доналд Тръмп върху Републиканската

...
ВАШИНГТОН (АП) — Желязната хватка на Доналд Тръмп върху Републиканската
Коментари Харесай

Тръмп води марша на GOP надясно и други изводи от събранията в Айова

ВАШИНГТОН (АП) — Желязната хватка на Доналд Тръмп върху Републиканската партия е ясна от деня, в който той разгласи, че ще се кандидатира още веднъж за Белия дом 14 месеца преди. Може да се види в идеологическото изместване на партията още по-надясно по културни въпроси и изключително по имиграционната политика.

Републиканците от Айова бяха ясно отражение на това в понеделник вечерта, давайки на някогашния президент безапелационен победа. Те канализираха гнева му и мнението му, че общо взето всичко, което президентът Джо Байдън е направил, е „ злополука “. Около 9 от 10 гласоподаватели са споделили, че желаят прелом или основна смяна в метода, по който работи държавното управление, съгласно AP Vote Cast, изследване измежду повече от 1500 гласоподаватели, които са декларирали, че възнамеряват да вземат участие в събранията.

Както Колкото и ясна да беше успеха му, Айова не играеше ролята на висш водач в процеса на номиниране на републиканците. Гласоподавателите на Ню Хемпшир не получават образци от Айова.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР