ВАШИНГТОН (АП) — Изтеглете чатбота за психично здраве Earkick и

...
ВАШИНГТОН (АП) — Изтеглете чатбота за психично здраве Earkick и
Коментари Харесай

Чатботовете с изкуствен интелект са тук, за да ви помогнат с вашето психично здраве, въпреки ограничените доказателства, че работят

ВАШИНГТОН (АП) — Изтеглете чатбота за психологично здраве Earkick и ще бъдете посрещнати от панда, носеща бандана, която елементарно може да се побере в анимационен филм за деца.

Започнете да говорите или пишете за безпокойствие и приложението генерира типа утешителни, съчувствени изказвания, които терапевтите са подготвени да дават. След това пандата може да предложи ориентирано дихателно упражнение, способи за преформулиране на отрицателни мисли или препоръки за ръководство на напрежението.

Всичко това е част от добре открит метод, употребен от терапевтите, само че апелирам, не го наричайте терапия, споделя съоснователят на Earkick Карин Андреа Стефан.

„ Когато хората ни назовават ​​форма на терапия, това е добре, само че ние не желаеме да излизаме и да го популяризираме “, споделя Стефан, някогашен експерт музикант и самоопределящ сериен бизнесмен. „ Просто не се усещаме удобно с това. “

Въпросът дали тези основани на изкуствен интелект чатботове дават услуга за психологично здраве или са прос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР