ВАШИНГТОН (AP) — Хънтър Байдън се съгласи да се яви

...
ВАШИНГТОН (AP) — Хънтър Байдън се съгласи да се яви
Коментари Харесай

Хънтър Байдън се съгласи да се яви пред републиканците в Камарата на представителите след месеци на неподчинение, казва комисията

ВАШИНГТОН (AP) — Хънтър Байдън се съгласи да се яви пред републиканците в Камарата за частно складиране идващия месец, поставяйки завършек на месеците на непокорство от страна на сина на президента, който е настоял да даде показания обществено.

Комисията по надзора на Камарата на представителите разгласи в четвъртък, че двете страни са постигнали съглашение Хънтър Байдън да се яви на 28 февруари.

„ Депозирането му ще пристигна след няколко изявленията с членове и сътрудници на фамилията на Байдън “, обявиха в изказване конгресменът Джеймс Комър, ръководител на Надзорната комисия, и конгресменът Джим Джордан, ръководител на правосъдния състав. „ Очакваме с неспокойствие показанията на Хънтър Байдън. “

Републиканците бяха подготвени да внесат резолюция за пренебрежение към него в залата тази седмица, само че я отложиха във вторник, с цел да дадат на юристите в допълнение време за реализиране на съглашение.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР