ВАШИНГТОН (AP) — Армандо Бакот вкара 14 точки и грабна

...
ВАШИНГТОН (AP) — Армандо Бакот вкара 14 точки и грабна
Коментари Харесай

Номер 4 на UNC доминиращ в отскоците и разгромите Стейт Флорида 92-67 в четвъртфиналите на турнира ACC

ВАШИНГТОН (AP) — Армандо Бакот вкара 14 точки и сграбчи 10 от 48-те битки на своя тим против 22 на Флорида Стейт и четвърти- класиран Северна Каролина се качи на полуфиналите на шампионата на конференцията на Атлантическото крайбрежие с победа с 92-67 в четвъртък.

Бакот завоюва дабъл-дабъл с отскок в последната си игра, преди да бъде изтеглен по средата на второто полувреме и единомислещо Играчът на годината в ACC RJ Davis означи рекордните за мача 18 точки.

Спечелвайки шестата си поредна победа, Tar Heels демонстрираха мускули на дъските, като в един миг сграбчиха четири офанзивни битки при едно и също владеене в края на първото полувреме. До полувремето Seminoles имаха единствено шест.

Комбинация от доминация при отскок и малко навременна пукотевица – когато щат Флорида стана ледено леден от пода – оказа помощ на UNC (26-6, 18-3 ACC) да се отдръпне. Стреляйки се за номер 1 в шампионата на NCAA, първенците от постоянния сезон на ACC се изправят против Уейк Форест или Пит в петък вечер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР