Вашингтон — Върховният съд в понеделник каза, че ще разгледа

...
Вашингтон — Върховният съд в понеделник каза, че ще разгледа
Коментари Харесай

Върховният съд се съгласява да разгледа делото на осъдения на смърт затворник в Оклахома Ричард Глосип

Вашингтон — Върховният съд в понеделник сподели, че ще прегледа случая на наказания на гибел пандизчия в Оклахома Ричард Глосип, откакто основният прокурор на щата твърди, че присъдата му и присъдата би трябвало не е изправен заради проблеми с процеса му.

60-годишният Глосип е избегнал изтезанието три пъти, а през април основният прокурор на Оклахома Гентнър Дръмонд сподели на щатския съвет по опрощение и условно освобождение, че поддържа помилването на гибелта пандизчия заради терзания по отношение на справедливостта на процеса против Глосип. Той цитира два самостоятелни прегледа на случая, които допускат, че Glossip ще получи нов развой. Щатският съвет за предварително освобождение обаче гласоподава да не предложи опрощение на Глосип.

Дръмънд също изиска предходната година Апелативният съд на Оклахома да анулира присъдата на Глосип и изрази угриженост по отношение на показанията на основен очевидец и доказателства, макар че съдът отхвърли настояването на основния прокурор през март, което разчисти пътя з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР