ВАШИНГТОН — В това, което може да бъде най-голямото разширяване

...
ВАШИНГТОН — В това, което може да бъде най-голямото разширяване
Коментари Харесай

Администрацията на Байдън се стреми да затвори „вратичката в шоуто за оръжия“ за закупуване на огнестрелни оръжия

ВАШИНГТОН — В това, което може да бъде най-голямото разширение на федералните инспекции на предишното от десетилетия, администрацията на Байдън се пробва да постави завършек на противоречивия „ малка врата за оръжейно шоу.

„ Тази единствена празнота в нашата федерална система за инспекция на предишното аргументи невъобразима болежка и страдалчество “, сподели вицепрезидентът Камала Харис в диалог с кореспонденти.

В четвъртък Министерството на правораздаването ще показа нова разпоредба от 466 страници във Федералния указател, в която се показва, че Бюрото за алкохол, тютюн, огнестрелни оръжия и експлозиви ще изисква всеки, който е „ зает в бизнеса “ с продажба на оръжия с облага, да се записва като федерално лицензиран търговец на огнестрелни оръжия и осъществяване на престъпни и психологични инспекции на купувачите. Високопоставен чиновник на администрацията сподели, че новото предписание актуализира определението за „ зает в бизнеса “ като търговец на огнестрелно оръжие, изложено в Дв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР