ВАШИНГТОН — Служители на американското разузнаване установиха, че китайският шпионски

...
ВАШИНГТОН — Служители на американското разузнаване установиха, че китайският шпионски
Коментари Харесай

Представители на американското разузнаване установиха, че китайският шпионски балон е използвал американски интернет доставчик за комуникация

ВАШИНГТОН — Служители на американското разузнаване откриха, че китайският шпионски балон, който прелетя през Съединени американски щати тази година, е употребявал американски снабдител на интернет услуги, с цел да комуникира, съгласно до двама сегашни и един някогашен американски чиновник, осведомен с оценката.

Балонът се свързва с основана в Съединени американски щати компания, съгласно оценката, с цел да изпраща и получава известия от Китай, свързани най-вече с неговата навигация. Длъжностни лица, осведомени с оценката, споделиха, че е открито, че връзката е разрешила на балона да изпраща пакетни излъчвания или сбирки от данни с висока честотна лента за къси интервали от време.

Администрацията на Байдън изиска мощно поверителна правосъдна заповед от федералния Съдът за наблюдаване на задграничното разузнаване да събира разследваща информация за това, до момента в който е било над Съединени американски щати, съгласно голям брой сегашни и някогашни чиновници на Съединени американски щати. Не е разкрито по какъв начин се е произнесъл съдът.

Такова съдебно разпореждане щяло да разреши на разузнава...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР