ВАШИНГТОН — Секретарят на вътрешната сигурност Алехандро Майоркас предложи да

...
ВАШИНГТОН — Секретарят на вътрешната сигурност Алехандро Майоркас предложи да
Коментари Харесай

Министърът на вътрешната сигурност Майоркас се съгласява да свидетелства, докато републиканската партия в Камарата на представителите търси импийчмънт

ВАШИНГТОН — Секретарят на вътрешната сигурност Алехандро Майоркас предложи да свидетелства в следствието на републиканската партия за импийчмънт против него, само че ръководителят на комисията, водеща следствието, упреква той отхвърли настояването на панела.

Комисията по вътрешна сигурност на Камарата на представителите публично започва чувания за импийчмънт тази седмица след едногодишно следствие на гранична рецесия, която съгласно Майоркас не е съумяла да смекчи. Председателят на Комитета по вътрешна сигурност Марк Грийн, R-Tenn., изпрати на Майоркас писмо на 5 януари, в което го моли да се яви на чуване на 18 януари.

Сега Грийн упреква Майоркас, че отхвърля настояването на комисията, откакто чиновниците му предложиха да работят дружно, с цел да намерят друга дата.

В писмо до комисията, изпратено в четвъртък сутринта, получено от NBC News, помощник-секретарят на DHS по законодателните въпроси написа: „ В сходство с уговорката...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР