ВАШИНГТОН — САЩ са уверени“, че палестинските терористични групи са

...
ВАШИНГТОН — САЩ са уверени“, че палестинските терористични групи са
Коментари Харесай

Американските „уверени“ Хамас са използвали болница ал-Шифа, за да държат заложници на 7 октомври

ВАШИНГТОН — Съединени американски щати са „ уверени “, че палестинските терористични групи са употребявали най-голямата болница в Газа, с цел да държат „ най-малко няколко “ заложници, хванати по време на кървава офанзива от 7 октомври и за разполагане на командна инфраструктура, разкрита във вторник оценка на американското разузнаване и споделена от американски чиновник.

Оценката предлага най-твърдата поддръжка на Съединени американски щати за израелските изказвания по отношение на болничния комплекс Шифа, който беше атакуван от израелските сили през ноември в интервенция, наказана от световни филантропични организации и някои членове на партията на президента Байдън.

И въпреки всичко оповестената информация не поддържа изцяло някои от най-значимите изказвания на Израел, че болничното заведение е служила като централен възел за действия на Хамас и Палестинския ислямски джихад.

Американският чиновник показа оценката при изискване за анонимност.

„ Разузнавателната общественост на Съединени американски щати е уверена в преценката си по тази тематика и е удостоверила без значение ин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР