ВАШИНГТОН — Полицията арестува около 60“ анти-израелски протестиращи вътре в

...
ВАШИНГТОН — Полицията арестува около 60“ анти-израелски протестиращи вътре в
Коментари Харесай

Десетки арестувани в Ротондата на Капитолия след анти-израелски митинг, воден от Линда Сарсур

ВАШИНГТОН — Полицията арестува „ към 60 “ анти-израелски протестиращи вътре в Ротондата на Капитолия във вторник, откакто група, водена от спорната активистка Линда Сарсур, провежда противозаконен протест в емблематичното място.

„ Нито един никел! Нито повече стотинка! Край на парите за закононарушенията на Израел! “ скандираха членове на групата, държейки знаци „ Спрете въоръжаването на Израел “.

Незаконно е да се организират демонстрации в Капитолия, макар че нарушителите на възбраната са непоследователно преследвани от прокуратурата на Съединени американски щати, откакто бъдат задържани.

„ Бяхме наясно с евентуалния проект на група да направи обиколка на постройката на Капитолия на Съединени американски щати и по-късно да стартира митинг “, се споделя в изказване на полицията на Капитолия.

„ Противзаконно е да се показват вътре в постройките на Конгреса, по тази причина доведохме спомагателни чиновници, с цел да сме готови за момента, в който групата ще наруши закона. Групата била тествана, когато влезнала в сгра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР