ВАШИНГТОН — Политическата мрежа, финансирана до голяма степен от милиардера

...
ВАШИНГТОН — Политическата мрежа, финансирана до голяма степен от милиардера
Коментари Харесай

Мрежата срещу Тръмп, подкрепяна от Чарлз Кох, подкрепя Ники Хейли в загуба от Рон ДеСантис

ВАШИНГТОН — Политическата мрежа, финансирана значително от милиардера Чарлз Кох, поддържа някогашния дипломат на Съединени американски щати в Организация на обединените нации Ники Хейли в Републиканските първоначални избори, осигуряващи й нова поддръжка против нейните републикански противници в битката да бъде опция на Доналд Тръмп.

Съобщението беше направено в записка до всеобщи деятели посредством застъпничеството на мрежата във вторник и е подкрепено от мултимилионна рекламна кампания започваща тази седмица в щати, които организират ранни първоначални състезания и няколко това гласоподаване в Супер вторник.

„ Когато обявихме решението си да се включим в нашите първи избори за президент на републиканците, дадохме да се разбере, че ще търсим претендент, който може да обърне страница за нашата политическа дисфункция - и да спечелите. Ясно е, че претендентът е Ники Хейли “, сподели в изказване Емили Сайдел, старши консултант на AFP Action. „ Ники Хейли съставлява ново потомство водачи и предлага смела, позитивна визия...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР