ВАШИНГТОН — Лидерите на Конгреса все още не са постигнали

...
ВАШИНГТОН — Лидерите на Конгреса все още не са постигнали
Коментари Харесай

Споразумението за финансиране се изплъзва от Конгреса само дни преди крайния срок за спиране на работата на правителството

ВАШИНГТОН — Лидерите на Конгреса към момента не са постигнали съглашение за това по какъв начин да финансират необятна част от федералното държавно управление, като остават малко повече от четири дни отидете преди крайния период.

Парите изтичат в края на петък за Държавния департамент, Министерството на защитата, Вътрешната сигурност, труда, опазването на здравето и човешките услуги и голям брой други организации.

Трима източника, осведомени с договарянията, споделят на NBC News, че частта за вътрешната сигурност (DHS) е последната спънка сред законодателите, като останалите пет законопроекта за финансиране, покриващи останалите наранени отдели, са дейно уредени.

Наближавайки уикенда, договарящите бяха подготвени да пуснат пакет, който включва петте други законопроекта за финансиране и финансира DHS настрана на уголемен краткотраен интервал, като значително продължава статуквото. Но в този момент те се върнаха към договарянията за законопроект за финансиране за цялата годин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР