ВАШИНГТОН — Доналд Тръмп може никога да не бъде изправен

...
ВАШИНГТОН — Доналд Тръмп може никога да не бъде изправен
Коментари Харесай

Тръмп отложи наказателния си процес на 6 януари за неопределено време. Стотици негови поддръжници не са имали този късмет.

ВАШИНГТОН — Доналд Тръмп може в никакъв случай да не бъде изправен пред федерален правосъден развой по отношение на нападението против Капитолия на Съединени американски щати, само че стотици негови поддръжници към този момент са видели живота си -промяна на следствията за дейностите им в поддръжка на изборите му неистини на 6 януари.

Бившият президент направи всичко допустимо, с цел да забави наказателния си развой във Вашингтон, окръг Колумбия, като юристите му спорят че е имунитет против правосъдно гонене и че би било еднакво на интервенция в изборите да го накара да напусне акцията си през 2024 година, с цел да провежда личната си отбрана.

Но останалите 950, които са били наказани за закононарушения, свързани с 6 януари през трите години след офанзивата против Капитолия на Съединени американски щати не съумяха да създадат тези причини, с цел да забавят делата си. Около 500 обвинени са наказани на интервали отнемане от независимост от единствено няколко дни зад решетките до 22 години във федерален затвор. Още стотици случаи не престават да си проп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР