ВАШИНГТОН — Бившият президент Доналд Тръмп в петък защити неотдавнашните

...
ВАШИНГТОН — Бившият президент Доналд Тръмп в петък защити неотдавнашните
Коментари Харесай

Тръмп относно забележките за „отравяне на кръвта“: „Никога не съм знаел, че Хитлер го е казал“

ВАШИНГТОН — Бившият президент Доналд Тръмп в петък отбрани неотдавнашните си забележки по отношение на имигрантите, които „ тровят кръвта “ на Америка, казвайки, че в никакъв случай не е знаел, че това е език, употребен от Адолф Хитлер.

Твърдението на Тръмп, че не е знаел, че Хитлер е употребявал сходна фраза в своя манифест „ Mein Kampf “, пристигна, откакто някогашният президент направи мненията предишния уикенд, правейки съпоставения с геноцидния нацистки деспот – и по-късно повтори термина още няколко пъти.

В изявление в петък консервативният радиоводещ Хю Хюит попита Тръмп дали е употребявал „ отравяне на кръвта “ по същия метод, по който Хитлер го е имал поради – че Еврейската кръв не може да бъде част от немската кръв.

" Не, и в никакъв случай не съм знаел, че Хитлер също го е споделил, апропо ", сподели Тръмп. „ И в никакъв случай не съм чел „ Майн Кампф “. Казаха, че съм прочел „ Моята битка “. Това са хора, които са дезинформация, ужасни хора, с които си имаме работа. Никога н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР