Вашингтон – В ексклузивно интервю за CBS News шефът на

...
Вашингтон – В ексклузивно интервю за CBS News шефът на
Коментари Харесай

Шефът на американския граничен патрул нарича южната граница „заплаха за националната сигурност“, цитирайки 140 000 мигранти, които са избегнали залавянето

Вашингтон – В извънредно изявление за CBS News шефът на американския граничен патрул Джейсън Оуенс назова обстановката на южната граница „ опасност за националната сигурност “, изразявайки угриженост за десетки хиляди мигранти, които са избегнали задържането и са влезнали в страната скрито през последните пет месеца.

Оуенс сподели, че граничният патрул „ се доближава “ към записването на един милион арестувания на мигранти сред входните пристанища по границата сред Съединени американски щати и Мексико през фискалната 2024 година, която стартира през октомври. За трета поредна година организацията му е на път да записва два милиона арестувания до края на фискалната година в края на септември, добави Оуенс.

„ Това число е огромно, само че какво се резервира аз съм безсънен през нощта са 140 000 известни бягства “, сподели Оуенс в първото си извънредно изявление като шеф на граничния патрул, имайки поради мигрантите, които са засечени от камери и датчици, преминаващи незаконно в Съединени американски щати, само че не и арестувани.

статистика пок...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР