Вървим по улицата след една голяма бира с приятели и

...
Вървим по улицата след една голяма бира с приятели и
Коментари Харесай

Писоарът, който вбеси Париж

Вървим по улицата след една огромна бира с другари и ненадейно имаме потребност от тоалетна. Какво вършим, в случай че сме мъж? Просто заставаме край някоя стена/ограда/дърво и решаваме въпроса. Точно с този леко противен от естетическа и ароматна позиция проблем решили да се оправят дизайн студиото Faltazi, когато изобретили портативния писоар Uritrottoir.

 Снимка 373562

Базирани на правилото на компостната тоалетна и много по-приятни на външен тип от химическа такава да вземем за пример, писоарите бяха сложени на четири от най-оживените места в Париж, известни с това, че... на хората най-честно им се допишква тъкмо там.

 Снимка 373561

Един от тях, ситуиран на брега на Сена наоколо до катедралата Нотр Дам, провокира митингите на локалните поданици и притежателите на бизнес в региона. Те обявиха, че слагането му е " непристойно " и " подготвя към ексхибиционизъм ". Освен това писоарът се намира на 20 метра от начално учебно заведение.

 Снимка 373560

Създателите Faltazi обявиха, че казусът е в това, че не са съгласували слагането на Uritrottoir с локалните. Подобна неточност не са позволили в родния си град Нант, където писоарите се радват на мир и обич.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР