Вършец. Мъжкият национален отбор на България по волейбол ще изиграе

...
Вършец. Мъжкият национален отбор на България по волейбол ще изиграе
Коментари Харесай

Мъжкият национален отбор на България по волейбол ще изиграе два контролни мача срещу Испания във Вършец

Вършец. Мъжкият народен тим на България по волейбол ще изиграе два контролни мача против Испания - на 17 и 18 май от 17,30 часа във Вършец, а градът е обзет от еуфория поради опцията да посрещне " лъвовете ".
" Във вторник и сряда Вършец ще бъде волейболната столица на България. Срещите на националния ни тим против Испания са празник, който чакаме с наслада. Вярвам, че нашето украшение - спортната зала във Вършец ще бъде цялостна. Заслужавате да си подарите няколко часа класен волейбол. Очакваме ви ", съобщи кметът на Община Вършец инж. Иван Лазаров.

" Впечатлен съм от изискванията, само че и от ентусиазма на хората във Вършец. Стремим се да разширяваме географията на обичания ни спорт. Целта ни е волейболът да доближи до всички хора, да демонстрираме хубостта му. За нас е наслаждение да сътворяваме празници на местата, където е построена хубава спортна база. Да подтикваме и положителния образец, а локалните да имат късмет да се допрян да своите обичани спортни герои ", съобщи президентът на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев.

Билетите за дуелите България - Испания са на символичната цена от 5 лева и ще се продават на място в залата във Вършец от 15,30 часа.

В Деня на българския спорт - 17 май, директно преди първия дуел на националите, градоначалникът ще посрещне целия тим в кметството на Вършец. Селекционерът Неколай Желязков и избраниците му ще бъдат посрещнати от кмета Иван Лазаров в 11,30 часа.

Мачовете против Испания ще бъдат първите публични инспекции за националния тим по волейбол за мъже преди старта на борбите от Волейболната лига на нациите.

Двубоите от Вършец ще бъдат излъчени онлайн по телевизия b1b.box. Българската федерация по волейбол и спортният канал не престават съдействието си в поддръжка на родния волейбол. Продуцент на наличието е " Съркъл Медия " с поддръжката на " Булсатком " за българския спорт.

След другарските мачове и лагера във Вършец националите отпътуват за Италия, където ще изиграят две срещи с домакините - настоящи европейски първенци. На 31 май и 1 юни в София ще се проведат две контроли с Канада, които ще бъдат последни преди старта на Волейболната лига на нациите.

От 21 юни до 26 юни в " Арена Армеец " България е хазаин на мачовете от втората седмица на Лигата на нациите. Феновете ще могат да се насладят на шоуто в София - с присъединяване на някои от най-големите звезди на международния волейбол, на извънредно преференциални цени.

Всички, взели своя билет по-рано, може да изберат и най-хубавото място в залата, и да се възползват от преференциални условия. Отделно са готови и специфични оферти на още по-добри цени.

Билетът за един мач е 20 лв.. Дневен билет за ден с два мача коства 30 лв.. Дневен билет за три мача е на цена от 40 лв.. Любим за най-големите почитатели ще е билетът " Следвай тима си " - всички 4 мача на един народен тим на обща цена от 60 лв.. Турнирен билет за 6-те спортни дни и всички 16 мача е на цена от 150 лева Всички билети, закупени до 31 май, са с спомагателни 10% отстъпка.
Деца под 7 години влизат в " Арена Армеец " гратис. Деца от 7 до 18 години употребяват 50% понижение от цената на съответния билет. Входът за хора с увреждания е безвъзмезден, като придружителят би трябвало да е с билет за съответния мач или мачове.

Мъжкият народен тим на България ще изиграе първия си мач от домакинския шампионат от Волейболната лига на нациите на 21 юни против Иран. На 24 юни " лъвовете " излизат против Австралия. На 25 юни родните национали играят със Съединени американски щати. На 26 юни България посреща Бразилия - №1 в международната класация при мъжете и настоящ първенец във Волейболната лига на нациите. Всички български мачове са от 20 часа.
Напомняме ви, че от 28 юни до 3 юли " Арена Армеец " и София ще одобряват и срещите от третата седмица във Волейболната лига на нациите при дамите. Билетите са на същите цени. Те са към този момент в продажба на eventim.bg и в партньорската мрежа в цялата страна.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР