Върнете мислите си назад в дните на отчаяно изучаване на

...
Върнете мислите си назад в дните на отчаяно изучаване на
Коментари Харесай

Знакът за паркиране озадачава шофьорите, тъй като нямат представа дали могат да паркират или не

Върнете мислите си обратно в дните на обезверено проучване на разпоредбите за придвижване по пътищата, пробвайки се да запомните всички знаци, правила и пътни маркировки - тъй като това знакът остави хората в невъзможност.

Има толкоз доста неща, които би трябвало да запомните, когато се учите да шофирате, и не става въпрос единствено за това по кое време да спирате или по какъв начин да маневрирате вярно с колата си. Има безчет знаци и знаци, които също би трябвало да научите, тъй като в случай че не, ще бъдете съществено комплицирани, когато се явите на научен изпит.

Но когато хората видят един пътен знак, бяха оставени да се чудят какво, за бога, значи това, тъй като изглеждаше, че си опонира по повече от един метод.

Знакът беше знак „ Clearway “, показващ, че не можете да паркирате там сред 6 сутринта и 19 часа от понеделник до петък и от 9 сутринта до 18 часа събота и неделя, както и на публични празници. Отдолу обаче, с цел да обърка нещата, имаше знак, който споделяше, че хората не би трябвало да паркират там по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР