Варненското дерби, което бе от 15-ия кръг на efebt Лига,

...
Варненското дерби, което бе от 15-ия кръг на efebt Лига,
Коментари Харесай

Киселичков и Илиев след дербито, завършило 0:0

Варненското дерби, което бе от 15-ия кръг на efebt Лига, приключи 0:0 на стадион “Спартак ”.

След срещата сред “Спартак ” и “Черно море ” своето мнение изрекоха и двамата старши треньори – Тодор Киселичков и Илиан Илиев. 

Треньорът на “Спартак ” Варна, Тодор Киселичков на първо място благодари на хората, пристигнали на стадиона, с цел да ги поддържат. “Публиката на “Спартак ” е нашият не 12-ти, а 18-ти състезател. Атмосферата беше извънредно футболна, превъзходна. Агитката на “Черно море ” също способства за това да стане едно същинско представление. За нас мачът можеше да се развие по друг метод, може би имахме най-чистото състояние в срещата, само че не успяхме да спечелим победа. Равният резултат по-скоро като точка е добре, добре е, че не сме изгубили мача. Аз персонално желаех точките да са три. Искрено се надявах да победим в днешния дуел, само че в края на краищата против нас има опозиция, не успяхме, ще работим, гледаме напред. Черно море от дълъг интервал практикува тъкмо този футбол, с надзор върху топката, с флангови офанзиви, бързо сменяне на направления на разиграване. Опитахме се да се нагласим върху тяхната игра и въз основата на това нещо да желаеме и ние да имаме шансове ”, съобщи наставникът на “соколите ” Тодор Киселичков след срещата. 

  Старши треньорт на “Черно море ”, Илиан Илиев не бе удовлетворен по-късно тъждество. “Както видяхте “Спартак ” през последните седмици и месеци се прибраха и тази затворена игра, която предложиха, ние бяхме готови за нея. В първото полувреме имахме няколко обстановки, в които с малко по-голямо успокоение можеше да се означи гол. Оттам щеше да се отвори мачът сигурно. “Спартак ” игра по този начин, че да завоюва точка и съумя. Ние направихме съвсем всичко, с изключение на голът, просто не успяхме ”, добави Илиан Илиев. По отношение на атмосферата на стадион “Спартак ”, Илиев сподели още, че и двете агитки са се държали добре.

“Единствено скърбя, че не успяхме да зарадваме пристигналите по трибуните наши почитатели с успеха ”, приключи наставникът на “Черно море ”.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР